Treska dušená v leču

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
231 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
8 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
681 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné porce tresky osolíme a vložíme do kastrolu na dvě lžíce rozehřátého oleje. Podlijeme trochou vroucí vody a dusíme asi 15 minut. Po vychladnutí maso vykostíme a kůži stáhneme.
  • 2
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, vložíme porce tresky, přidáme rajčatový protlak, prolisovaný česnek, podlijeme vývarem a dusíme doměkka.
  • 3
    Nakonec přidáme lečo, podle chuti osolíme a opepříme, zaprášíme moukou a chvíli podusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.