Treska indická s rajčaty

30 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
163 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
12 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
11 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme v pánvi olej, přidáme sůl, pepř, rybí plátky a osmahneme po obou stranách do hněda. Vyndáme je z pánve a dáme stranou. Přidáme pokrájenou cibuli, rozetřený česnek, pokrájenou červenou papriku, kmín, kurkumu, koriandr, garam masalu a smažíme 2 minuty. Přidáme pokrájená rajčata, přivedeme k varu a povaříme 5 minut. Přidáme do pánve rybí plátky a podusíme je 8 minut.
  • 2
    Vyndáme je z pánve, dáme na servírovací mísu a udržujeme teplé. Do pánve přidáme kokosové mléko a prohřejeme.
  • 3
    Omáčkou přelijeme rybí plátky a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.