Treska indická s rajčaty
30 min.

Ingredience
- 3lžíceOlej rostlinný
- 4plátkyTreska aljašská
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1kusCibule
- 2stroužkyČesnek
- 1kusPaprika červená
- 1lžičkaKoriandr mletý
- 1lžičkaKurkuma
- 0,5lžičkaGaram masala
- 400gramůRajčata
- 1,5decilitryKokosové mléko
- 1lžičkaKmín římský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
163 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
12 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
11 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Rozehřejeme v pánvi olej, přidáme sůl, pepř, rybí plátky a osmahneme po obou stranách do hněda. Vyndáme je z pánve a dáme stranou. Přidáme pokrájenou cibuli, rozetřený česnek, pokrájenou červenou papriku, kmín, kurkumu, koriandr, garam masalu a smažíme 2 minuty. Přidáme pokrájená rajčata, přivedeme k varu a povaříme 5 minut. Přidáme do pánve rybí plátky a podusíme je 8 minut.
- 2Vyndáme je z pánve, dáme na servírovací mísu a udržujeme teplé. Do pánve přidáme kokosové mléko a prohřejeme.
- 3Omáčkou přelijeme rybí plátky a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.