Treska na bazalce v kokosovém mléce
20 min.
Ingredience
- 2lžíceOlej rostlinný
- 450gramůTreska aljašská
- 25gramůMouka pšeničná hladká
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1stroužekČesnek
- 2lžíceKari pasta
- 1lžíceOmáčka rybí
- 3decilitryKokosové mléko
- 175gramůRajčata Cherry
- 20kusůBazalka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
317 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
19 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
17 g
Cukr
222 mg
Postup přípravy
- 1Rozehřejeme olej v předehřátém woku. Rybí plátky pokrájíme na kostky a odstraníme všechny kostičky. Vysypeme do misky osolenou a opepřenou mouku a kostky rybího masa v ní obalíme.
- 2Do woku dáme obalené ryby a smažíme 4 minuty.
- 3Smícháme v misce kari pastu, rozetřený česnek, kokosové mléko a rybí omáčku. Směs nalijeme na rybí kostky a přivedeme k varu. Přidáme přepůlená rajčátka a necháme podusit 5 minut.
- 4Nasekáme bazalku, přidáme do woku a mícháme.
- 5Okamžitě podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.