Treska na bazalce v kokosovém mléce

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
317 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
19 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
17 g
Cukr
222 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme olej v předehřátém woku. Rybí plátky pokrájíme na kostky a odstraníme všechny kostičky. Vysypeme do misky osolenou a opepřenou mouku a kostky rybího masa v ní obalíme.
  • 2
    Do woku dáme obalené ryby a smažíme 4 minuty.
  • 3
    Smícháme v misce kari pastu, rozetřený česnek, kokosové mléko a rybí omáčku. Směs nalijeme na rybí kostky a přivedeme k varu. Přidáme přepůlená rajčátka a necháme podusit 5 minut.
  • 4
    Nasekáme bazalku, přidáme do woku a mícháme.
  • 5
    Okamžitě podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.