Treska na česneku a slanině
35 min.
Ingredience
- 600gramůTreska aljašská
- 1kusCitrony
- 4stroužkyČesnek
- 7gramůSůl
- 5gramůKmín drcený
- 1decilitrOlej olivový
- 150gramůSlanina vepřová
- 40gramůPetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
537 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
43 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
78 mg
Postup přípravy
- 1Filety z tresky potřeme polovinou prolisovaného česneku, osolíme a okmínujeme. Vložíme do pekáčku vymazaného olivovým olejem a pokryjeme plátky slaniny tak, aby se trochu překrývaly. V misce smícháme zbytek prolisovaného česneku s olejem a pokapeme plátky slaniny. Pečeme ve středně vyhřáté troubě 20 minut, upečené posypeme nasekanou petrželkou a obložíme plátky citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.