Treska na citronu
45 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1stroužekČesnek
- 700gramůTreska aljašská
- 3lžícePetržel - nať
- 4kusyRajčata
- 80mililitrůVíno bílé
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 1špetkaPepř černý mletý
- 20mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
232 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
6 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Připravíme si čtyři čtvercovité pečící papíry. Cibuli a česnek smažíme na oleji asi dvě minuty a pak je po částech umisťujeme na každý pečící papír. Přidáme kousky tresky, petržel, kousky rajčat, koření, víno a plátek citronu. Pak vždy protější strany papíru přeložíme a přehneme, až se z nich stanou balíčky. Pečeme je asi dvacet minut na 200 stupňů Celsia.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.