Treska na hořčici

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
262 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
13 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
571 mg
Cukr
379 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a omytou rybu naporcujeme, osolíme, potřeme hořčicí.
  • 2
    Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, vložíme na ní porce tresky, po obou stranách je rychle opečeme. Podlijeme vývarem ze zeleniny a koření. Zvolna dusíme asi 15 minut.
  • 3
    Porce ryby vyjmeme, omáčku zahustíme moukou, rozmíchanou v troše studené vody, několik minut povaříme.
  • 4
    Hotovou omáčku nalijeme na rybu.
  • 5
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.