Treska na jehle

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
267 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
9 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tresku omyjeme, očistíme, osušíme a nakrájíme na větší kostky. Kostky tresky balíme do plátků parmské šunky.
  • 2
    Cuketu omyjeme a nakrájíme na kolečka. Cherry rajčátka omyjeme. Červenou cibuli očistíme a nakrájíme na klínky.
  • 3
    Na špízové jehly střídavě napichujeme kousky tresky zabalené v parmské šunce, kolečka cukety, cherry rajčátka a cibuli.
  • 4
    V menší misce smícháme olej, balsamico, worcester, limetkovou šťávu, bazalku, sůl a pepř a takto připravenou omáčkou špízy potřeme.
  • 5
    Grilovací pánev rozpálíme a špízy grilujeme 7 minut z každé strany.
  • 6
    Servírujeme na přiravené talíře a zdobíme špalíčkem limetky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.