Treska na kedlubnách
20 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 2kusyKedlubna
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2špetkyKari koření
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 4lžíceOlej olivový
- 400gramůTreska aljašská
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
330 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
14 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Rybu si připravíme tak, že filety pokapeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a zaprášíme moukou. Potom ji opečeme na oleji z obou stran.
- 2Chvilku před dokončením, asi 2 minuty, obložíme rybu osolenými hranolky nebo plátky kedlubny okořeněnými kari. Kedlubnu opékáme krátce, aby byla křehká a na skus. Vypneme hořáky a necháme pod pokličkou pokrm asi 2 minuty dojít.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.