Treska na kedlubnách

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
330 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
14 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu si připravíme tak, že filety pokapeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a zaprášíme moukou. Potom ji opečeme na oleji z obou stran.
  • 2
    Chvilku před dokončením, asi 2 minuty, obložíme rybu osolenými hranolky nebo plátky kedlubny okořeněnými kari. Kedlubnu opékáme krátce, aby byla křehká a na skus. Vypneme hořáky a necháme pod pokličkou pokrm asi 2 minuty dojít.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.