Treska na olivách a bílém víně
45 min.
Ingredience
- 1000gramůTreska aljašská
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 3lžíceVíno bílé
- 12kusůOlivy černé
- 1kusPomeranče
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaFenykl obecný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
901 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
67 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
14 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Omyté porce tresky urovnáme do nízké zapékací mísy, polijeme olejem, osolíme, opepříme, posypeme fenyklem a nakonec přelijeme bílým vínem.
- 2Mísu vložíme do středně vyhřáté trouby a tresku pečeme 15-20 minut. Poté přidáme vypeckované černé olivy a pečeme ještě 5 minut.
- 3Pokrm podáváme horký, ozdobený plátky omytého pomeranče (nebo citronu).
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.