Treska na olivách a bílém víně

45 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
901 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
67 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
14 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce tresky urovnáme do nízké zapékací mísy, polijeme olejem, osolíme, opepříme, posypeme fenyklem a nakonec přelijeme bílým vínem.
  • 2
    Mísu vložíme do středně vyhřáté trouby a tresku pečeme 15-20 minut. Poté přidáme vypeckované černé olivy a pečeme ještě 5 minut.
  • 3
    Pokrm podáváme horký, ozdobený plátky omytého pomeranče (nebo citronu).

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.