Treska na pivě

50 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
247 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
7 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
961 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli lehce osmahneme na másle a rozestřeme na dno pekáče.
  • 2
    Na cibuli rozložíme osolené filé, pokrájené na kousky. Přidáme bobkový list, tymián, nasekanou petrželku, celý pepř, osolíme, opepříme a zalijeme pivem. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut.
  • 3
    Potom šťávu slijeme a zahustíme Solamylem, rozmíchaným v trošce vody. Za stálého míchání přivedeme k varu, rybu omáčkou přelijeme.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.