Treska na rajčatech
40 min.
Ingredience
- 150gramůSýr Čedar
- 1lžíceZakysaná smetana
- 3kusyRajčata
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 20mililitrůHořčice
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kilogramTreska aljašská
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
19 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
825 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Smícháme nastrouhaný čedar, hořčici a smetanu. Filety okořeníme a dáme do máslem vymazaných forem, navrch položíme nakrájená rajčata a zalijeme sýrovou směsí.
- 2Formičky pečeme v troubě dvacet pět minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.