Treska na šalvěji

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
445 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
39 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
771 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce si smícháme citronovou šťávu s na jemno nasekanou šalvějí a pomalu do ní přilijeme olivový olej. Osolíme a opepříme. Tresky osušíme papírovou utěrkou a složíme je vedle sebe do skleněné nebo keramické zapékací mísy. Zalijeme je marinádou a necháme několik hodin, nebo i přes noc marinovat.
  • 2
    Před tepelnou úpravou tresky zabalíme do alobalu a grilujeme asi 15 minut. Když jsou tresky hotové (maso by se mělo rozpadat na kousky), rozdělíme je na talíře a polijeme vypečenou šťávou. Každou tresku ozdobíme plátkem citronu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.