Treska na zelenině s bazalkou
60 min.
Ingredience
- 200gramůCibule
- 2lžíceOlej olivový
- 250mililitrůVývar slepičí
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 500gramůRajčata
- 1špetkaPepř cayenský
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaCukr krupice
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceBazalka
- 800gramůFilé z aljašské tresky
- 6stroužkůČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
245 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
5 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, na kroužky nakrájenou cibuli spolu s plátky česneku zpěníme v pánvi na oleji. Podlijeme trochou vývaru a povaříme.
- 2Po 5 minutách cibuli s česnekem poprášíme mletou paprikou, přidáme oloupaná rajčata a cukr, pepř a sůl. Z omyté bazalky otrháme lístky a vsypeme je k rajčatům.
- 3Omyté filé osolíme, položíme na zeleninu a podlijeme zbylým vývarem. Opepříme a ve středně vyhřáté troubě pečeme asi 30 minut.
- 4Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.