Treska na zelenině s bazalkou

60 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
245 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
5 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, na kroužky nakrájenou cibuli spolu s plátky česneku zpěníme v pánvi na oleji. Podlijeme trochou vývaru a povaříme.
  • 2
    Po 5 minutách cibuli s česnekem poprášíme mletou paprikou, přidáme oloupaná rajčata a cukr, pepř a sůl. Z omyté bazalky otrháme lístky a vsypeme je k rajčatům.
  • 3
    Omyté filé osolíme, položíme na zeleninu a podlijeme zbylým vývarem. Opepříme a ve středně vyhřáté troubě pečeme asi 30 minut.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.