Treska pečená v alobalu
30 min.
Ingredience
- 60gramůRukola
- 800gramůTreska aljašská
- 300gramůBrokolice
- 100gramůŠalotka
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 8gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 30gramůOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
8 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
120 mg
Postup přípravy
- 1Filety z tresky osolíme, opeříme, brokolici rozřežeme na malé růžičky, lístky rukoly trochu potrháme, šalotku oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na velký kus alobalu nalijeme olej, rozetřeme, přiložíme filety, zasypeme šalotkou, brokolicí, rukolou, zakapeme citronovou šťávou, alobal dobře uzavřeme, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.