Treska pečená v alobalu

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
270 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
8 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
120 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z tresky osolíme, opeříme, brokolici rozřežeme na malé růžičky, lístky rukoly trochu potrháme, šalotku oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na velký kus alobalu nalijeme olej, rozetřeme, přiložíme filety, zasypeme šalotkou, brokolicí, rukolou, zakapeme citronovou šťávou, alobal dobře uzavřeme, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme zhruba 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.