Treska po židovsku

0 min.

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1335 kcal
Bílkoviny
103 g
Tuky
56 g
Sacharidy
97 g
Vláknina
6 g
Cukr
983 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očistíme petrželku a jemně nasekáme společně s oloupaným
  • 2
    stroužkem česneku. Rozklepneme vejce a rozdělíme na bílky a žloutky. V míse smícháme mouku s olivovým olejem, žloutky a potřebným množstvím vody (asi 1,5 d1), vymícháme ze všech ingrediencí těstíčko a necháme 1 hodinu odpočívat.
  • 3
    Po hodině dáme do těstíčka v octě promyté, scezené, vykostěné a nasekané rybí maso, přidáme nasekanou petrželku s česnekem a nakonec z bílků a špetky soli vyšlehaný tuhý sníh.
  • 4
    Do rozpáleného oleje postupně dáme naběračku směs a po obou stranách osmažíme dozlatova. Karbanátky přendáme na savý kuchyňský papír a necháme vsáknout nadbytečný tuk. Hotové karbanátky přendáme na servírovací mísu a podáváváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.