Treska Richelieu
50 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 50gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 50gramůMáslo čerstvé
- 600gramůTreska aljašská
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 60gramůStrouhanka
- 25mililitrůCitronová šťáva
- 100mililitrůVývar rybí
- 30gramůLanýž
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
349 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
15 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
894 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Tresky důkladně očistíme a vyvrhneme. Potřeme solí, pepřem, obalíme v mouce, namočíme v rozšlehaných vejcích, nakonec obalíme ve strouhance. Usmažíme na pánvi s rozehřátým máslem. Po usmažení do zbytku másla přidáme pokrájeného lanýže, orestujeme, zakapeme citronovou šťávou, přilijeme trošku vývaru a touto omáčkou s lanýžem kousky ryb přelijeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.