Treska s hořčicí pečená v alobalu
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 3lžíceMáslo čerstvé
- 2lžičkyHořčice plnotučná
- 800gramůTreska aljašská
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 0,5šálekPetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
14 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou tresku naporcujeme na špalíčky a urovnáme na plát alobalu. Rybu osolíme, opepříme a posypeme paprikou a nastrouhanou cibulí.
- 2Na každou porci přidáme 1/2 lžičky hořčice a lžíci nasekané petrželky. Mezi jednotlivé špalíčky vsuneme kousky másla.
- 3Alobal dobře uzavřeme a pokrm pečeme v troubě asi 15 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.