Treska s indickou omáčkou

60 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
315 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
4 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
3 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pokrájenou mrkev a cibuli přendáme do hrnce, podlijeme 750 ml vody a vínem. Uvedeme k varu a vaříme 15 minut.
  • 2
    Maso z tresky dáme do horké vody a necháme 15 minut ohřívat bez vaření.
  • 3
    200 ml vody z vaření ryby smícháme se lžící cibule z vývaru, přidáme strouhaná jablka a šťávu z pomeranče. Vše necháme ohřát.
  • 4
    Vývar propasírujeme přes síto, smícháme s jogurtem a maizenou.
  • 5
    Osolíme.
  • 6
    Tuto omáčku přendáme na servírovací tác, navrch položíme porce ryby, které posypeme troškou kari a sekanou petrželí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.