Treska s jemnou omáčkou

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
198 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
8 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
525 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole rozehřejeme máslo a opečeme na něm po obou stranách omyté, mírně osolené porce ryby. Vyjmeme, necháme na teplém místě.
  • 2
    Na zbylém másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme nasekaný česnek, petrželku, špetku citronové kůry a sardelovou pastu. Mírně podlijeme a zvolna dusíme asi 10 minut.
  • 3
    Do omáčky vložíme porce tresky, necháme krátce přejít varem.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami, ozdobenými snítkou petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.