Treska s jogurtem a sýrem

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
331 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
14 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené porce tresky nakrájíme na kostky a osolíme. Pekáček vymažeme olejem a rozložíme do něj kostky rybího masa smíchaného s prolisovaným česnekem. Maso poklademe kolečky oloupané cibule, omytými, na plátky nakrájenými rajčaty a očištěnými, na proužky nakrájenými paprikami. Vše osolíme. Vejce rozmícháme s nastrouhaným sýrem a jogurtem. Směs nalijeme do pekáčku a pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě 30-40 minut. Můžeme podávat s různě upravenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.