Treska s jogurtem a sýrem
60 min.
Ingredience
- 600gramůTreska aljašská
- 150gramůJogurt bílý
- 80gramůSýr Gouda 45%
- 3kusyPaprikové lusky čerstvé
- 4kusyRajčata
- 1kusCibule
- 2stroužkyČesnek
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
331 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
14 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Omyté a osušené porce tresky nakrájíme na kostky a osolíme. Pekáček vymažeme olejem a rozložíme do něj kostky rybího masa smíchaného s prolisovaným česnekem. Maso poklademe kolečky oloupané cibule, omytými, na plátky nakrájenými rajčaty a očištěnými, na proužky nakrájenými paprikami. Vše osolíme. Vejce rozmícháme s nastrouhaným sýrem a jogurtem. Směs nalijeme do pekáčku a pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě 30-40 minut. Můžeme podávat s různě upravenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.