Treska s kari
50 min.
Ingredience
- 700gramůTreska filety
- 1kusCibule
- 3stroužkyČesnek
- 4kusyChilli paprička sušená
- 4kusyPaprička rocotillo
- 1lžičkaKoriandr mletý
- 1lžičkaKurkuma
- 1lžičkaKmín římský
- 500gramůRajčata
- 4lžíceVoda pitná
- 1lžičkaOlej rostlinný
- 3lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
152 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
3 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
11 g
Cukr
17 g
Postup přípravy
- 1Tresčí maso nakrájíme na kousky. Oloupanou cibuli a česnek jemně nasekáme, papričky nakrájíme na kolečka a zeleninu osmahneme v kastrolu s nepřilnavým povrchem lehce potřeným olejem. Přidáme koření a restujeme 5 minut. Potom přidáme nadrobno nakrájená rajčata, přilijeme vodu a citronovou šťávu. Přivedeme k varu, zmírníme oheň a pod pokličkou zvolna povaříme 15 minut. Nakonec přidáme tresčí maso, osolíme, opepříme a zvolna povaříme ještě 10 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.