Treska s kari

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
152 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
3 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
11 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tresčí maso nakrájíme na kousky. Oloupanou cibuli a česnek jemně nasekáme, papričky nakrájíme na kolečka a zeleninu osmahneme v kastrolu s nepřilnavým povrchem lehce potřeným olejem. Přidáme koření a restujeme 5 minut. Potom přidáme nadrobno nakrájená rajčata, přilijeme vodu a citronovou šťávu. Přivedeme k varu, zmírníme oheň a pod pokličkou zvolna povaříme 15 minut. Nakonec přidáme tresčí maso, osolíme, opepříme a zvolna povaříme ještě 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.