Treska s kokosem a bazalkou

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
21 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
701 mg
Cukr
73 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce tresky nakrájíme na kostky. Do misky vsypeme mouku smíchanou se solí a pepřem a ve směsi rybu obalíme.
  • 2
    Ve woku rozpálíme olej, vložíme obalené maso a za stálého obracení opékáme 3-4 minuty.
  • 3
    V misce smícháme prolisovaný česnek, kari pastu, rybí omáčku a kokosové mléko. Nalijeme na maso do woku a přivedeme k varu. Přidáme omytá, rozpůlená rajčata a 5 minut zvolna prohříváme. Nakonec vmícháme natrhané lístky bazalky.
  • 4
    Pokrm upravíme na nahřáté talíře a podáváme s vařenou jasmínovou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.