Treska s kokosem a bazalkou
25 min.
Ingredience
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1stroužekČesnek
- 25gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 450gramůTreska aljašská
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceKari pasta
- 1lžíceOmáčka rybí
- 300mililitrůMléko kokosové
- 180gramůRajčata Cherry
- 1lžíceBazalka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
21 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
701 mg
Cukr
73 mg
Postup přípravy
- 1Omyté porce tresky nakrájíme na kostky. Do misky vsypeme mouku smíchanou se solí a pepřem a ve směsi rybu obalíme.
- 2Ve woku rozpálíme olej, vložíme obalené maso a za stálého obracení opékáme 3-4 minuty.
- 3V misce smícháme prolisovaný česnek, kari pastu, rybí omáčku a kokosové mléko. Nalijeme na maso do woku a přivedeme k varu. Přidáme omytá, rozpůlená rajčata a 5 minut zvolna prohříváme. Nakonec vmícháme natrhané lístky bazalky.
- 4Pokrm upravíme na nahřáté talíře a podáváme s vařenou jasmínovou rýží.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.