Treska s krevetami a se špenátem
30 min.
Ingredience
- 300gramůŠpenát listový čerstvý
- 250gramůTreska aljašská
- 60gramůMouka kukuřičná
- 600mililitrůMléko polotučné
- 75gramůSýr Čedar
- 2kusyCibule
- 1špetkaMuškátový oříšek
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200gramůKrevety tygří - loupané
- 2lžíceStrouhanka
- 20gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
380 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
15 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Špenát opláchneme a necháme odkapat. Poté do máslem vymazané zapékací mísy vytvoříme vrstvu ze špenátu, na kterou položíme tresku a krevety.
- 2V hrnci smícháme mléko s moukou a důkladně vše zamícháme. Postupně ohříváme, dokud nevznikne hustá směs. Poté přimícháme sýr, cibulku, sůl a pepř. Důkladně promícháme a směs nalijeme do zapékací mísy.
- 3Vše posypeme strouhankou, dáme do trouby a na 180°C pečeme 15 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.