Treska s pelyňkovou omáčkou

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
10 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tresku ogrilujeme, ochutíme solí a pepřem.
  • 2
    Připravíme omáčku. Všechnu zeleninu nakrájíme na kostičky a podusíme 5min na rozehřátém másle. Poté přilijeme víno, pernod a pivo a vaříme do zhoustnutí.
  • 3
    Vmícháme mletý fenykl a nasekaný kerblík. Na závěr osladíme a přimícháme základní hnědou omáčku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.