Treska s pelyňkovou omáčkou
25 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 3kusyCibulka jarní
- 150mililitrůVíno bílé
- 5lžicPernod
- 1špetkaCukr krupice
- 1lžíceFenykl obecný
- 800gramůFilé z aljašské tresky
- 1kusMrkev kořen
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 150gramůKedlubna
- 200mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 3lžíceOmáčka hnědá univerzální (UHO)
- 0,5kusKerblík
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
10 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Tresku ogrilujeme, ochutíme solí a pepřem.
- 2Připravíme omáčku. Všechnu zeleninu nakrájíme na kostičky a podusíme 5min na rozehřátém másle. Poté přilijeme víno, pernod a pivo a vaříme do zhoustnutí.
- 3Vmícháme mletý fenykl a nasekaný kerblík. Na závěr osladíme a přimícháme základní hnědou omáčku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.