Treska s petrželkovou omáčkou

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
400 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
29 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
328 mg
Cukr
246 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou, nakrájenou kořenovou zeleninu povaříme ve vodě s celým novým kořením. Do vývaru vložíme očištěné porce tresky a zvolna vaříme asi 20 minut.
  • 2
    Natvrdo uvařené žloutky utřeme s citronovou šťávou, solí, pepřem a nasekanou petrželkou. Po kapkách přidáváme olej a nakonec omáčku podle potřeby zředíme trochou vody.
  • 3
    Uvařené porce tresky upravíme na talíře a přelijeme omáčkou.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.