Treska s pórkem a česnekem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
387 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
11 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
5 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tresku nakrájíme na menší kousky, osolíme, poprášíme hladkou moukou a na oleji zprudka opečeme.
  • 2
    Pórky omyjeme, odkrojíme listy a dolní bílou část a střední část nakrájíme na 5mm široké proužky.
  • 3
    Pórek přidáme k opečené rybě. Dále přidáme nahrubo usekaný česnek a vše dusíme na mírném ohni. Mírně podlijeme a zahustíme kouskem másla smíchaným se lžičkou mouky. Krátce povaříme.
  • 4
    Nakonec pokrm posypeme petrželovou natí.
  • 5
    Podáváme s rýží nebo s hranolky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.