Treska se slaninou
45 min.
Ingredience
- 200gramůAnglická slanina
- 60gramůStrouhanka
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kilogramFilé z aljašské tresky
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 50gramůMáslo čerstvé
- 0,5šálekMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
570 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
35 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
411 mg
Cukr
647 mg
Postup přípravy
- 1Omyté filé obalíme v mouce, smíchané se solí a pepřem.
- 2Připravené porce filé naskládáme do vymazaného pekáče, polijeme trochou mléka a posypeme strouhankou. Kolem okrajů pekáče vyrovnáme plátky anglické slaniny. Filé poklademe vločkami másla a dáme péct do vyhřáté trouby na 25 minut.
- 3Podáváme se zeleným hráškem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.