Treska se smetanou

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
659 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
50 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety tresky omyjeme a osušíme. Potom je osolíme, posypeme pepřem a kmínem z každé strany. V zapékací misce na oleji zpěníme očištěnou, drobně pokrájenou cibuli, položíme na ni plátky tresky a osmažíme je z každé strany dozlatova. Smažíme je asi 3 minuty.
  • 2
    Poté rybu posypeme strouhankou, zalijeme zakysanou smetanou, kterou jsme si rozmíchali s vajíčkem a plnotučnou hořčicí a dáme ji do vyhřáté trouby zapéct.
  • 3
    Pečeme při 175°C přibližně 20-25 minut do zlatohněda.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.