Treska se smetanou
45 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžičkaKmín celý
- 1kusVejce slepičí
- 1lžíceHořčice plnotučná
- 2decilitryZakysaná smetana
- 3lžíceStrouhanka
- 300gramůTreska aljašská
- 0,5decilitrOlej slunečnicový
- 0,5lžíceSůl
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
659 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
50 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Filety tresky omyjeme a osušíme. Potom je osolíme, posypeme pepřem a kmínem z každé strany. V zapékací misce na oleji zpěníme očištěnou, drobně pokrájenou cibuli, položíme na ni plátky tresky a osmažíme je z každé strany dozlatova. Smažíme je asi 3 minuty.
- 2Poté rybu posypeme strouhankou, zalijeme zakysanou smetanou, kterou jsme si rozmíchali s vajíčkem a plnotučnou hořčicí a dáme ji do vyhřáté trouby zapéct.
- 3Pečeme při 175°C přibližně 20-25 minut do zlatohněda.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.