Treska se zeleninou zapečená v sýru

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
250 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
8 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filet z tresky osolíme, opepříme, okořeníme mletým zázvorem a pokapeme citronovou šťávou. Poprášíme zlehka hladkou moukou a krátce opečeme na oleji na pánvi.
  • 2
    Mrkev a kedlubnu oloupeme a nakrájíme na kostičky, omytou cuketu neloupeme, jen nakrájíme na kostičky. Zeleninu krátce povaříme.
  • 3
    Zeleninu rozložíme na filet z tresky, přidáme plátek sýru a zapečeme ve středně vyhřáté troubě.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami, ozdobíme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.