Treska v mandlové omáčce

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
13 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
610 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce filé osolíme, opepříme a naskládáme těsně vedle sebe do smaltovaného hrnce. Zalijeme na 20 minut citronovou šťávou.
  • 2
    Potom maso vyjmeme, potřeme máslem a vložíme do vymazaného pekáče. Smícháme mleté mandle, mléko, smetanu, sůl, směs rozetřeme na filé, dochutíme solí, pepřem, přidáme špetku skořice a posypeme strouhankou. Pečeme asi 30 minut ve středně vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.