Treska v páře
25 min.
Ingredience
- 10gramůZázvor celý
- 1lžíceOlej arašídový (podzemnicový)
- 400gramůTreska aljašská
- 60gramůPaprika zelená
- 60gramůCibulka jarní
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
220 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
5 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Rybu potřeme zvenkui zevnitř směsí strouhaného zázvoru soli a pepře. Do dutiny vložíme pepriku a jarní cibulku.
- 2Vložíme na bambusový pařák do woku s vařící vodou. Bambusový pařák přikryjeme poklicí a rybu v páře dusíme tak dlouho, dokud není maso hotové a nejde dobře od kosti. Horké podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.