Treska ve vinném vývaru
50 min.
Ingredience
- 4stroužkyČesnek
- 1000gramůTreska aljašská
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaSůl
- 500gramůRajčata
- 2kusyŠalotka
- 2lžíceOlej olivový
- 1špetkaPepř černý mletý
- 500mililitrůVíno bílé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
428 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
5 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté rybí maso nakrájíme na kousky, pokapeme citronovou šťávou a mírně osolíme. Necháme asi 30 minut odležet.
- 2Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Šalotku a česnek oloupeme, nadrobno nasekáme a v hrnci na olivovém oleji necháme zesklovatět. Přidáme kousky ryb a za občasného promíchání opékáme dál. Přidáme rajčata, dochutíme pepřem, podlijeme bílým vínem a dusíme 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.