Treska z Dieppe

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
377 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
16 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
317 mg
Cukr
931 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce vložíme slávky, přidáme kousek cibule, snítku petrželky, stroužek česneku, zalijeme vodou a vínem. Přivedeme k varu a jakmile se začnou otevírat, stáhneme je z plotny. Ještě chvilku počkáme, až se otevřou všechny. Slávky scedíme.
  • 2
    Do máslem vymazaného pekáčku vložíme očištěné tresky, osolíme, opepříme, zalijeme trochou vývaru ze slávek. Pečeme v předehřáté troubě 30 minut, často podléváme.
  • 3
    Rozdělíme ryby na talíře a obložíme slávkami vyndanými z ulit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.