Treska zapečená s krevetami a chřestem
50 min.
Ingredience
- 500gramůTreska filety
- 4kusyVaječný bílek slepičí
- 4lžíceTvaroh měkký bez tuku
- 1kusChřest sterilovaný
- 125gramůKrevety tygří - loupané
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
125 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
3 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Do zapékací mísy rozložíme vyloupané krevety, vyklopíme konzervu nakládaného chřestu a přidáme několik snítek petrželky.
- 2Filety z tresky smícháme s tvarohem a bílky. Přidáme do zapékací mísy, vše osolíme a opepříme.
- 3Pokrm pečeme v troubě vyhřáté na 180°C asi 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.