Trhané petrželové noky

35 min.
Polsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
471 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
19 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
2 g
Cukr
567 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo nakrájíme na malé kousky a vložíme do misky, přisypeme mouku, rozklepneme celé vejce, přidáme nasekanou petrželovou nať, osolíme, opepříme. Do hrnce nalijeme vodu, necháme svařit, dřevěné kuchyňské prkénko namočíme do vroucí vody, lžící přeložíme těsto na prkénko a manší lžičkou vykrajujeme noky, které vhazujeme do vody, vaříme přibližně 10 minut.
  • 2
    Uvařené noky scedíme, opláchneme a necháme okapat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.