Trhané pórkové noky

35 min.
Polsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
469 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
19 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
3 g
Cukr
558 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo nakrájíme na malé kousky a dáme ho do misky, přisypeme mouku, rozklepneme celé vejce, přidáme nasekanou petrželovou nať, osolíme, opepříme. Do hrnce nalijeme vodu, dáme vařit, dřevěné kuchyňské prkénko namočíme do vroucí vody, lžící přeložíme těsto na prkénko a lžičkou vbíráme a vhazujeme malé noky vody, kde je vaříme přibližně 10 minut.
  • 2
    Uvařené noky scedíme, opláchneme a necháme okapat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.