Trhanec z mletého masa

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
697 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
58 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z vajec, mouky a vody připravíme těstíčko.
  • 2
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme mleté maso, opečeme, osolíme a opepříme. Posypeme nasekanou petrželkou a zalijeme těstíčkem.
  • 3
    Když začne těstíčko tuhnout, roztrháme je, obrátíme a dopečeme.
  • 4
    Hotový pokrm podáváme posypaný nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.