Trhanec z mletého masa
30 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 300gramůMaso mleté - mix
- 2kusyVejce slepičí
- 4lžíceVoda pitná
- 20gramůSádlo škvařené
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžícePetržel - nať
- 8lžicMouka pšeničná hladká T 650
- 50gramůSýr Eidam cihla 40%
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
697 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
58 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Z vajec, mouky a vody připravíme těstíčko.
- 2Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, přidáme mleté maso, opečeme, osolíme a opepříme. Posypeme nasekanou petrželkou a zalijeme těstíčkem.
- 3Když začne těstíčko tuhnout, roztrháme je, obrátíme a dopečeme.
- 4Hotový pokrm podáváme posypaný nastrouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.