"Trojúhelníčková" sýrová omáčka Ládi Hrušky

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
233 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
15 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
655 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. V hrnci rozpálíme olej a zpěníme na něm cibuli. Přidáme tavený sýr a přilijeme mléko. Zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě.
  • 2
    Vaříme asi 10 minut, dokud se sýr úplně nerozpustí a nevznikne hladká krémová konzistence. Před odstavením osolíme, opepříme a vmícháme na jemno nasekanou petrželku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.