Tuňák dušený s fazolkami
20 min.
Ingredience
- 250gramůFazolky ve slaném nálevu - sterilované
- 10gramůMáslo čerstvé
- 2stroužkyČesnek
- 3mililitryCitronová šťáva
- 4gramySůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 200gramůTuňák ve vlastní šťávě
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
173 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
5 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
86 mg
Postup přípravy
- 1Nakládané fazolky scedíme, česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky.
- 2V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme česnek, orestujeme, přidáme tuňáka z konzervy, vidličkou ho trochu rozebereme, krátce podusíme. Přidáme fazolky, promícháme, podle chuti osolíme, opepříme, podusíme, odstavíme a zakapeme citronovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.