Tuňák na koriandru

23 min.
Chile

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
366 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
17 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
972 mg
Cukr
364 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného a vykuchaného tuňáka nakrájíme na podkovy, limetkovou kůru nastrouháme, lístky koriandru posekáme najemno. Do misky vložíme prolisovaný česnek, přidáme mletý koriandr, kůru z limetky, mletý kmín, sůl, pepř, zalijeme olejem, důkladně promícháme a touto směsí kousky tuňáka potřeme.
  • 2
    Pokapeme limetkovou šťávou, vložíme do pánve na rozehřátý olej a osmažíme z obou stran dozlatova.
  • 3
    Porce na talířích posypeme lístky koriandru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.