Tuňáková omáčka
30 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžícePetržel - nať
- 2lžíceOlej olivový
- 200gramůRajčata
- 150gramůMušle v nálevu
- 1špetkaSůl
- 325gramůTuňák v oleji
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
264 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
12 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
704 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Rajčata oloupeme a nakrájíme na kostičky.
- 2Na rozpáleném oleji orestujeme nasekaný česnek, přidáme rajčata a asi 5 minut podusíme.
- 3Poté přidáme mušle, tuňáka a trochu nálevu z mušlí. Necháme projít varem, ochutíme solí a pepřem a přimícháme nasekanou petrželku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.