Tuňákové bagetky

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
280 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
7 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tuňáka z konzervy vyklopíme do misky, rozmělníme vidličkou, přilijeme bešamel, okořeníme kari kořením, solí, pepřem a promícháme. Malé bagetky podélně nakrojíme tak, aby šly rozevřít, vydlabeme část střídky, rovnoměrně naplníme tuňákovou směsí, posypeme posekaným koprem, bagetky zavřeme, přimáčkneme, vyskládáme na plech potažený papírem na pečení a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme zhruba 20 minut.
  • 2
    Bagetky upravíme na talíře a ještě teplé podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.