Tuňákové bagetky
30 min.
Ingredience
- 400gramůTuňák ve vlastní šťávě
- 120gramůBageta
- 200mililitrůBešamel
- 10gramůKari koření
- 40gramůKopr čerstvý
- 8gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
280 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
7 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Tuňáka z konzervy vyklopíme do misky, rozmělníme vidličkou, přilijeme bešamel, okořeníme kari kořením, solí, pepřem a promícháme. Malé bagetky podélně nakrojíme tak, aby šly rozevřít, vydlabeme část střídky, rovnoměrně naplníme tuňákovou směsí, posypeme posekaným koprem, bagetky zavřeme, přimáčkneme, vyskládáme na plech potažený papírem na pečení a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme zhruba 20 minut.
- 2Bagetky upravíme na talíře a ještě teplé podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.