Tuňákové plátky s parmezánem
10 min.
Ingredience
- 300gramůTuňák obecný
- 30gramůSýr Parmezán
- 10gramůPažitka
- 10gramůPetržel kudrnka
- 6gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 25mililitrůOlej olivový extra panenský
- 15gramůOcet vinný
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
391 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
24 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
423 mg
Cukr
216 mg
Postup přípravy
- 1Tuňákové filety bez kůže vložíme na půl hodiny do mrazáku, aby se lépe krájely. Tuňáka nakrájíme na velmi tenké plátky, které rozložíme na talíře. Osolíme a opepříme. Parmezán nastrouháme najemno, pažitku s petrželkou posekáme nadrobno. Smícháme olej s octem a pokapeme plátky tuňáka, posypeme strouhaným sýrem, pažitkou, petrželkou a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.