Tuňákové plátky s parmezánem

10 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
391 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
24 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
423 mg
Cukr
216 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tuňákové filety bez kůže vložíme na půl hodiny do mrazáku, aby se lépe krájely. Tuňáka nakrájíme na velmi tenké plátky, které rozložíme na talíře. Osolíme a opepříme. Parmezán nastrouháme najemno, pažitku s petrželkou posekáme nadrobno. Smícháme olej s octem a pokapeme plátky tuňáka, posypeme strouhaným sýrem, pažitkou, petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.