Tuňákové řezy
25 min.
Ingredience
- 1kusCuketa
- 200gramůTuňák v oleji
- 100gramůSýr Lučina - termizovaný
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusKerblík
- 10krajícůChléb toastový
- 1kusMrkev kořen
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
465 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
13 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou mrkev a cuketu nahrubo nastrouháme. Tuňáka vyjmeme z konzervy, necháme okapat a dohladka jej promícháme s lučinou. Do vzniklého krému vmícháme nastrouhanou mrkev a cuketu, osolíme a opepříme. Krémem potřeme polovinu krajíců chleba a přiklopíme zbylými krajíci. Sendviče nakrájíme na trojúhelníkové řezy a ozdobíme lístky kerblíku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.