Tuňákové steaky
20 min.
Ingredience
- 600gramůTuňák obecný
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1lžičkaKapary sterilované
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžičkaCitronová kůra
- 1lžíceBazalka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
247 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
11 g
Vláknina
237 mg
Cukr
44 mg
Postup přípravy
- 1Porce masa omyjeme a osušíme. Z obou stran je potřeme olejem, osolíme a opepříme. Steaky pečeme na rozpáleném grilu po obou stranách asi 5 minut.
- 2Smícháme nasekanou petrželku, bazalku, citronovou kůru a kapary.
- 3Steaky upravíme na talíře a posypeme bylinkovou směsí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.