Tuňákový krém z tvarohem, bylinkami a zeleninou

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
246 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
5 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou malou chilli papričku rozkrojíme, odstraníme semínka a polovinu papričky pokrájíme nadrobno. Očištěnou jarní cibulku nakrájíme na kolečka. Pažitku omyjeme, vodu setřepeme a pokrájíme nadrobno.
  • 2
    Tuňáka v olivovém oleji vyjmeme z konzervy vidličkou do mísy, přidáme nízkotučný tvaroh, chilli papričku a hořčici. Vše promícháme a podle chuti přidáme 1-2 špetky soli a pepř. Pak přimícháme pažitku a znovu vše vidličkou vyšleháme.
  • 3
    Tmavé krajíce chleba potřeme pomazánkou, ozdobíme ji pokrájenou cibulkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.