Tuňákový salát
15 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 1kusOkurky nakládané
- 2hrnkyRýže dušená
- 1kusPaprika sterilovaná
- 150gramůTuňák v oleji
- 2kusyCibule sterilovaná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
286 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
7 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
8 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Uvařenou rýži smícháme s tuňákem, přidáme sterilované cibulky překrojené na půl a sterilované okurky nakrájené na kostičky. Můžeme přidat i sterilovanou kapii nakrájenou na nudličky.
- 2Osolíme, opepříme a necháme v chladu uležet hodinu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.