Tuňákový salát s brambory, vejci a zeleninou

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
614 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
34 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
2 g
Cukr
687 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory omyjeme, nasypeme do hrnce, zalijeme 750 ml vody a vaříme 15 minut doměkka. Zároveň uvaříme vejce ve zbylé vodě natvrdo - asi 8 minut. Vejce zchladíme a oloupeme. Kapary zalijeme citronovou šťávou. Brambory oloupeme, nakrájíme na čtvrtky, ještě horké nasypeme do mísy, přidáme kapary s citronovou šťávou, přilijeme olej, osolíme, opepříme, přisypeme nadrobno nakrájenou cibuli, promícháme a necháme vychladnout. Přidáme natrhané listy rokety, tuňáka, čtvrtky uvařených vajec, lehce promícháme a navrch položíme ančovičky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.