Tuňákový salát s kapary

15 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
601 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
42 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Listy ledového salátu omyjeme, očistíme a rozdělíme na připravené talíře. Na salátové listy položíme kousky tuňáka, obložíme je na kolečka nakrájenou cibulí a posypeme kapary.
  • 2
    V misce smícháme olej, citronovou šťávu, sůl, pepř a dobře promícháme. Zálivkou přelijeme porce na talířích. Hotový salát odložíme do chladničky a necháme 30 minut odpočívat. Před podáváním ozdobíme nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.