Tuňákový salát v kornoutku nori

28 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
174 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
2 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
2 g
Cukr
770 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme je a rozkrájíme na kostičky. Salátovou okurku podélně rozřízneme, lžičkou vyškrábneme semínka a dužinu pokrájíme na tenké plátky, tuňáka vyklopíme z konzervy a necháme okapat, vařené brambory nakrájíme na malé kostičky, šalotku oloupeme a posekáme nadrobno. Do misky vložíme tuňáka, trochu rozmělníme vidličkou, přisypeme brambory, okurku, vejce, šalotku, osolíme, opepříme a promícháme.
  • 2
    Plátky řasy úhlopříčně rozřízneme na trojúhelníky, poklademe vrstvou dušené rýže, poté vrstvou tuňákového salátu, zavineme do kornoutku, upravíme na talířky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.